EN NL

Nieuws

Met het invullen van de wensen voor onze opdrachtgevers brachten we afgelopen jaar kleine en grote veranderingen teweeg. In het nieuwe jaar hopen we dat dit weer tot iconische resultaten leidt. Samen met een goede gezondheid en geluk wordt het een mooi 2019. We wensen u all the same.

Lees meer

Museum Swaensteyn en Huygens' Hofwijck organiseren van 8 september t/m 2 december een gezamenlijke tentoonstelling met als onderwerp De Gouden Eeuw van de Vliet. Tentoonstelling, presentatiesysteem, fotografie en een boek zijn voor dit project door same-d gerealiseerd; een verbinding tussen onze verschillende disciplines.

Lees meer

Lees meer

same-d verhuist. Vanaf 1 juli 2018 zijn we gesetteld op een nieuwe zeer bijzondere en monumentale locatie. Ons nieuwe adres is Herenstraat 2, aan het begin van het Oosteinde in Voorburg en ongeveer 900 meter van de oude locatie.

Lees meer

Verandering is goed. Dat geldt ook voor ons. Een nieuw gezicht en een verhuizing staan in het vooruitzicht. Samen met een goede gezondheid en geluk wordt het een mooi 2018. We wensen u all the same.

Lees meer

Villa Meijendel is genomineerd voor de Rijnlandse Architectuur Prijs (RAP) 2017. Stem vóór 28 november 2017 op Villa Meijendel via www.rapleiden.nl/ nominatie/villa-meijendel In de duinen van Wassenaar is een bijzondere, eigentijdse villa gebouwd. Het ontwerp is van architect Ronald Knappers van VVKH architecten uit Leiden. same-d tekende voor het interieurontwerp. 

Lees meer

9 en 10 september is het weekend van Open Monumentendagen. Ons pand aan Westeinde 43 in Voorburg stelt haar deuren open op zaterdag 9 september vanaf 10.00 - 17.00 uur. Het door same-d vormgegeven boek Spraakmakende personen in Voorburgse prentkunst is weer te koop op het Westeinde, maar ook in de Martinuskerk aan het Oosteinde. 

Lees meer

In het kader van 375 jaar Huygens' Hofwijck maakte Peter van der Ploeg, directeur van Huygens' Hofwijck samen met een klein gezelschap dezelfde reis als Constantijn Huygens naar Venetië.

Lees meer

Ter gelegenheid van de uitgave van het boekje over prinses Marianne heeft museum De Vergulde Swaen uit Zwijndrecht onlangs een tentoonstelling georganiseerd. Dit kleine museum organiseert jaarlijks een aantal tentoonstellingen met een groep vrijwilligers. Met zeer beperkte kosten heeft same-d  de tentoonstellingspanelen ontworpen, uitgevoerd en opgehangen in de enige ruimte die het museum daarvoor biedt.

Lees meer

Op de Euroshop beurs 2017 in Düsseldorf is 5-9 maart een nieuw winkelsysteem gelanceerd. SHOP CASE, the Flexible Plug & Play Store System is een kant-en-klaar winkelsysteem verkrijgbaar in de standaard module ‘SO EASY’ of als maatwerk ‘SO SPECIAL’ en is via internet te bestellen (www.shop-case.nl).

Lees meer

In Veronica Magazine 04 staat een interview van Jorrit Niels met Francis Saris van same-d.  Het artikel gaat over de opkomst van smart home artikelen. Producten die er voor zorgen dat je thuis steeds comfortabeler kunt leven. Voor same-d niet nieuw, steeds vaker passen we domotica systemen toe in kantoren, winkels en woonhuizen. Het wordt toegepast voor bediening van gordijnen, geluidsinstallatie, verlichting, de verwarming en beveiliging van je huis. Geïnteresseerd hoe wij de systemen integreren in het interieur? Bel same-d 070 3000878 of mail f.saris@same-d.nl

Lees meer

Vormgeven is ons vak. Dat doen we met veel plezier en zorg op grafisch, interactief, industrieel en ruimtelijk gebied. In het nieuwe jaar hopen we ook weer op mooie nieuwe projecten. Samen met een goede gezondheid en geluk wordt het een prachtig 2017.  We wensen u all the same.

Lees meer

Het door same-d vormgegeven boek Huygens' Hofwijck is op 12 oktober onderscheiden met de Ithakaprijs. De jury van de Ithakaprijs besloot dit jaar de prijs toe te kennen aan twee publicaties, een voor ‘de wetenschappelijk meest diepgaande en gedegen studie’ en een voor ‘het mooiste boek en meest fascinerende verhaal’. Hofwijck werd in de laatstgenoemde categorie bekroond.

Lees meer

Het door same-d vormgegeven boek Huygens' Hofwijck is genomineerd voor de Ithakaprijs en -stipendium. De stichting Kastelen Buitenplaatsen Landgoederen heeft de Ithakaprijs en - stipendium in het leven geroepen als stimulans voor meer verbindend en/of interdisciplinair onderzoek over Nederlandse kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen. 

Lees meer

10 en 11 september is het weekend van Open Monumentendagen. Ons pand aan Westeinde 43 in Voorburg stelt haar deuren open op zaterdag 10 september vanaf 10.00 - 17.00 uur. Om 15.00 uur geeft Kees van der Leer bij ons een lezing over het door same-d vormgegeven boek Spraakmakende personen in Voorburgse prentkunst.  

Lees meer

23 juni is het logo voor het Huygenskwartier Voorburg onthuld. Huygenskwartier Voorburg is de nieuwe naam voor het gebied rond de historische kern van Voorburg waar Constantijn en Christiaan Huygens hebben gewoond.

Lees meer

De tentoonstelling Christiaan kijkt ! is een samenwerkingsproject tussen Huygens’ Hofwijck en Museum Boerhaave in Leiden. Naast de originele instrumenten van Boerhaave toont Hofwijck een originele Van Leeuwenhoek microscoop uit de Collectie Zuylenburgh en manuscripten uit de collectie van de Universiteitsbibliotheek Leiden.

Lees meer

26 november zal het nieuwe bezoekersentree van de buitenplaats feestelijk worden geopend door André Kuipers, ambassadeur van Hofwijck. Met de bezoekersentree is het project Het Nieuwe Hofwijck gereed. In 2013 werd het huis al compleet gerestaureerd en kwamen er twee nieuwe museale verdiepingen: De Gouden Eeuw van Constantijn en Christiaan onder de Sterren. In het voorjaar van 2015 werden de gerestaureerde ijskelder en de vernieuwde aanlegsteiger geopend. Nu is er het entreegebouw, de Hofpoort, met daarin een tearoom, een winkel en een vergaderlocatie. Tevens zal het nieuwe boek over Hofwijck tijdens de opening worden gepresenteerd en een nieuwe website is dan online.

Lees meer

Jazz Culinair Voorburg is een nieuw Jazz Festival dat dit jaar plaatsvindt op 26-27-28 juni 2015. Het festival lijkt al na 1 dag een groot succes te zijn. same-d heeft het logo ontworpen. Op het podium aan de Van Schagenstraat in het Oude Centrum vindt het festival plaats. Bij diverse stands kan men drinken en een hapje eten. Het kwalitatieve eten en drinken wordt verzorgd door de horeca van het Oude Centrum en omgeving.

Lees meer

Er is echt iets veranderd het afgelopen jaar. Onze economie loopt weer beter dan het jaar ervoor. Het komende jaar is de verwachting dat de groei van de economie nog iets zal stijgen. Net als de zeespiegel. We moeten ons hoofd boven water zien te houden. Wat brengt het komende jaar? Wij willen in 2016 in ieder geval weer net zulke interessante projecten realiseren als in het afgelopen jaar, want daarbij voelen we ons als een vis in het water. We hopen op een succesvol, gezond en duurzaam 2016. We wensen u all the same.

Lees meer
+ toon meer
info@same-d.nl
+31(0)70 3000 878
Voorburg, NL
Johannesburg, SA

Aanmelden voor nieuwsbrief

same-p - photography is onderdeel van same-d
© , same-d, Alle rechten voorbehouden