EN NL
Rabobank Kop van Noord-Holland

Interieur Rabobank Noord-Holland

Afbeelding

Voor de begane grond van het hoofdkantoor Rabobank Kop van Noord-Holland aan de Verkeerstorenweg te Den Helder ontwierp Aequo architect Fokko van der Veen de aanbouw met de nieuwe entree. Het interieur voor de ontvangsthal, vergaderkamers, lunchruimte en auditorium is het ontwerp van same-d.

De sfeer moest duidelijk passen bij de Rabobank identiteit en moet geborgenheid uitstralen. 

Inspiratie vonden we in de omliggende natuur, strand en bloemenvelden. Zo werd voor de vloer gekozen voor een composiettegel met schelpen. De kleur van het tapijt verwijst naar de bloemenvelden.

Interieur Rabobank

 

Interieur Rabobank

 

Interieur Rabobank

 

Interieur Rabobank

 

Interieur Rabobank
info@same-d.nl
+31(0)70 3000 878
Voorburg, NL
Johannesburg, SA

Aanmelden voor nieuwsbrief

same-p - photography is onderdeel van same-d
© , same-d, Alle rechten voorbehouden